top of page
booth banner.jpeg

SPRAYTAN

Welkom bij Instatan Spraytan

We zijn de eerste spraytan salon in Amsterdam Noord, waar je met de hand gesprayd wordt. In Amerika, Australië en op nog veel meer plekken op de wereld, is spraytan al immens populair. In Nederland zorgen we ook steeds beter voor onze huid en zoeken we ook naar gezondere en veilige manieren om zonder UV-straling een stralende tan te krijgen. Inmiddels word je niet meer oranje van een spraytan, maar kun je kiezen uit prachtige kleuren die bij jouw huid passen.  


Tijdens de behandeling, die ongeveer 10 tot 20 minuten duurt, wordt de spraytanlotion over de huid verneveld, met een compressor. Dit zorgt voor een mooie egale en natuurlijke manier van bruinen-zonder-zon. We werken met natuurlijke producten die voedend en hydraterend voor de huid zijn. Ze zijn niet alleen goed voor onze huid, maar ook lief voor dieren en het milieu. We zijn namelijk diervriendelijk, organisch en plantaardig. 


Je kunt bij ons langskomen voor een speciale gelegenheid. Maar je kunt ook een unlimited abonnement nemen, waarbij je de spraytan in je wekelijkse routine kunt inplannen en je er altijd stralend uitziet. 


Tot ziens bij Instatan, 


Rosalie 

Spraytan: Over ons
bottom of page